'
Dă Like paginii pentru a primi informații despre noi și concursurile noastre
Inscrie Copii eKarting Romania
Inscrie Copii eKarting RO | 648 Înscrieri
Inscrie un Copil ! Cu 90 voturi in 24 de ore sau 84 lei - Surpriza vietii lui ! SELECTII NATIONALE PENTRU COPII CU VARSTA INTRE 6 SI 12 ANI. Karting Feminin - Fetitele au suportul personal al Directorului Sportiv - Tina Dragan. ATENTIE: Inainte de inscriere, pentru a nu dezamagi copilul, studiati un pic : https://www.facebook.com/notes/2465997180164327
100 caractere disponibile
Dă Like paginii pentru a primi informații despre noi și concursurile noastre
.
Această ofertă promoțională nu este în niciun fel sponsorizată, încorporată sau administrată de sau în asociație cu Facebook.

                                                         

Politica de Confiodentialitate GDPR

Termeni si Conditii

 

IMPORTANT 


Pentru a evita deziluziile, dezamagirile sau frustrarile, va rog cititi inainte:

 Activitatile in Motorsport cer Timp, Rabdare, Bani si Incredere in propriul Copil. 

1. TIMP - eKartingul se face in locatii special amenajate care de cele mai multe ori nu sunt "langa casa" pentru majoritatea dintre noi. Asta inseamna ca ai nevoie de timp sa te duci si sa te intorci de la locatie in zilele in care copilul are programate antrenamente. Asta inseamna si ca ar trebui sa renunti la zilele libere din weekendul in care copilul participa la Concursuri mai ales cand acestea sunt organizate in alte orase / regiuni ale tarii.

eKarting la Academia Titi Aur - Crevedia


2. RABDARE - eKartingul este un sport in care copilul invata foarte multa teorie (mai ales notiuni de fizica) dar nu poate suplini experienta. Pentru succes e nevoie de multa experienta .... asta inseamna timp si deci Rabdare din partea parintilor, prietenilor sau sustinatorilor.

Tomi Dragan eKarting Academy


3. BANI - eKartingul este un sport Costisitor / Scump chiar Frustrant la un moment dat din punct de vedere financiar. Copilul trebuie sa MERITE  pentru o asa investitie in viitorul lui. Un an de activitate sportiva in eKart 'nG costa intre 900 lei/luna - (ekart 'nG Slalom / Drift / Attack) si 1.800 lei/luna - (eKart 'nG Viteza pe Circuit). Pentru a ajunge aici Copilul are nevoie de Scoala (aproximativ 1.500 lei), de Echipament (aproximativ 1.500 lei) si de eKart (intre 540 lei rezervare pentru un an si 18.400 lei cumparare)

Sponsorizare MIKO Grup Romania


4. INCREDERE - eKartingul este un sport individual in care copilul , de la varsta de 4-5, ani foloseste un Vehicul Electric care poate merge cu viteze intre 1 si 130 Km / h fara fum, zgomot, toba esapament, benzina sau mizerie. Asta inseamna ca parintele trebuie sa aibe mare incredere in propriul copil, in ADN-ul lui, in Instinctele lui in Viitorul lui Electric.

Premiera Mondiala in cadrul FRAS Romania Pentru validarea inscrierii virtuale, Utilizatorul trebuie sa aleaga:

1. Inscriere Gratuita – Copilul are nevoie de 90 voturi din partea prietenilor de pe facebook in maxim 24 ore de la inscriere.

2. Inscriere cu Plata – In cazul in care Utilizatorul nu are nici timp nici chef sa stranga voturile prietenilor pe Facebook , sustine inscrierea Virtuala a copilului printr-o contributie de 84 lei cu cardul.- Varsta, Sex, Voturi - https://www.facebook.com/notes/1520375388266310


- Scoala eKarting - https://www.facebook.com/notes/1104044383026287

- Viteza pe Circuit eKart 'nG - https://www.facebook.com/1517353865235129


- Vacanta eKarting Sicilia - https://www.facebook.com/notes/1506026766367839

- Slalom (paralel) eKart 'nG - https://www.facebook.com/notes/1159849064132073Pozele folosite la Concurs trebuie sa fie originale si facute de parintii sau prietenii Copilului.

Copyright © radiokart - Formula Electric Romania 2015 - 2035 All Rights reserved

Se poate vota la fiecare 24 de ore !


Prin încărcarea acestei fotogragfii confirmi că ai toate drepturile asupra ei și că nu conține material pornografic.

Te rugăm să mai încerci o dată Te rugăm așteaptă sau dă Refresh paginii Ups! A apărut o eroare neașteptată. Am fost informați despre asta S-a încheiat {num} zile în urmă Câteva câmpuri nu au fost completate Încarcă fișierul Încărcare respinsă - Formatul fotografiei este prea mare...
Ați votat deja vot nu a reușit Your Post might be queued or marked as SPAM by Facebook. Please let the Admin know. Fotografie încărcată Voturi Vezi mai mult Concurs Foto Încarcă Încarcă acum Salvează Trebuie să introduci o adresă de e-mail validă Te rugăm așteaptă sau dă Refresh paginii Te rugăm așteaptă câteva secunde și încearcă din nou Ups! A apărut o eroare neașteptată. Am fost informați despre asta zile în urmă azi ieri Mâine Timp rămas {hours}h {mins}m ianuarie februarie martie aprilie mai iunie iulie august septembrie octombrie noiembrie decembrie